9 ημέρες/8 νύχτες : στην πόλη της Αθήνας και το νησί της Κεφαλονιάς, ιατρικές θεραπείες, περιηγήσεις στην Αθήνα και εκδρομές ευεξίας

Τιμή από
1485
Κατηγορία: Ειδικό πακέτο για τις γυναίκες

Βιότυπος A.E.

  • Λεωφ. Περικλέους 39, Αθήνα 155 61, Ελλάδα

Περιγραφή


Ημέρα πρώτη : Κατά την αφιξή σας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, θα βρεθείτε και θα συναντηθείτε με τον αγγλόφωνο βοηθό μας που μιλάει αγγλικά και θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας. Έχετε την υπόλοιπη μέρα στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Ημέρα δεύτερη : Παραλείπετε το πρωινό, θα συναντηθείτε στο ξενοδοχείο με τον αγγλόφωνο συνοδό σας και μεταφερθείτε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο διαγνωστικό κέντρο του Βιότυπου για να κάνετε τον προληπτικό σας έλεγχο γενικών και γυναικολογικών εξετάσεων. Μετά τα tests επιστρέφετε στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα τρίτη : Μετά το πρωινό ετοιμαστείτε για μία βόλτα στα μαγαζιά. Συναντηθείτε με τον οδηγό σας και θα μεταφερθείτε είτε στο Κολωνάκι στην Αθήνα είτε στο πολυκατάστημα του Mall στο Μαρούσι. Εκεί θα έχετε χρόνο να εξερευνήσετε και φυσικά να ψωνίσετε εως ότου να κουραστείτε. Αργότερα μέσα στην ημέρα, θα επιιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

Ημέρα τέταρτη : Παίρνετε το πρωινό σας και μεταφέρεστε σ'ένα κέντρο spa για χαμάμ ή μασάζ. Μετά τις θεραπείες θα επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας. Το βράδυ μπορείτε προαιρετικά να συμμετέχετε στην περιήγηση με το λεωφορείο Athens by night συμπεριλαμβανομένου του δείπνου με λαϊκούς χορούς και μουσική στην παλιά πόλη της Πλάκας. Στη συνέχεια επιστρέφετε στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα πέμπτη : Μετά από το πρωινό σας θα κάνετε check out και θα κατευθυνθείτε προς το Διεθνές αεροδρόμιο όπου θα πάρετε την πτήση σας για την Κεφαλονιά. Αυτό το καταπράσινο νησί με τις μαγευτικές παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά του και τα πράσινα με μπλε χρώματά του θα σας κόψουν την ανάσα. Η Κεφαλονιά είναι ένα στολίδι στο Ιόνιο Πέλαγος. Έχει πλούσια ιστορία στην πολιτιστική παράδοση. Είναι το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου και το πράσινο των βουνών του συνδυάζεται με το γαλάζιο του νερού που το καθιστά πραγματικά ένα μοναδικό και αγαπημένο προορισμό. Κατά την άφιξή σας στην Κεφαλονιά θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας για να κάνετε check in και στη συνέχεια θα έχετε ελεύθερη μέρα για να εξερευνήσετε το νησί. Μπορείτε είτε να κολυμπήσετε στις όμορφες παραλίες είτε να πάτε για φαγητό σ'ένα παραδοσιακό εστιατόριο. Αργότερα το βράδυ μπορείτε να εξερευνήσετε την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς "το Αργοστόλι" . Μετά επιστρέφετε στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα έκτη : Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με πρωινό στο ξενοδοχείο. Μετά το πρωινό μπορείτε να επιλέξετε είτε μία ελεύθερη μέρα για να εξερευνήσετε το νησί είτε μία περιήγηση με λεωφορείο γύρω από το νησί για να δείτε τα πιο ιστορικά μέρη και αυτά που αξίζει περισσότερο να δείτε από τα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς. Στη συνέχεια θα έχετε το απόγευμα ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας να περπατήσετε γύρω από την πόλη, να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές και να δοκιμάσετε μία κρύα μπύρα ή κοκτέιλ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας και διανυκτέρευση το βράδυ.

Ημέρα έβδομη : Μετά το πρωινό σας θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να εξερευνήσετε το νησί. Ανακαλύψτε τις εκπληκτικές παραλίες του Μύρτου, της Αντισάμου, των Πετανών, του Ξίου, της Σκάλας, επισκεφτείτε το Φισκάρδο και το φοβερό σπήλαιο της Μελισσάνης, εξερευνήστε τα γραφικά χωριά και το κάστρο του Αγίου Γεωργίου και επισκεφτείτε το κεφαλονίτικο ζυθοποιείο. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα όγδοη : Παίρνετε το πρωινό σας, επιλέγετε ανάμεσα σε μία ελεύθερη ημέρα να εξερευνήσετε το νησί συνδυάζοντας την αναψυχή ή συμμετέχετε στην προαιρετική μονοήμερη κρουαζιέρα στο παγκοσμίως γνωστό νησί της Ιθάκης, το σπίτι του Οδυσσέα. Θα σας πάμε με το λεωφορείο στην Αγία Ευφημία για να ξεκινήσετε την μέρα σας σαλπάροντας προς το μυθικό νησί της Ιθάκης. Παρατηρήστε τα δελφίνια. Είναι πολύ κοινωνικά πλάσματα και ακολουθούν συχνά τα σκάφη. Αφού διασχίσετε τη βόρεια ακτή και περάσετε από το όμορφο μικρό  ψαροχώρι Φρίκες, θα σταματήσουμε για καφέ στο γραφικό λιμάνι του Κιόνι. Στη συνέχεια θα κάνουμε μία αναζωογονητική στάση για κολύμβηση στο Γιδάκι. Πίσω στο πλοίο, το σκάφος θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα του νησιού το Βαθύ. Θα έχετε χρόνο για μεσημεριανό σε μία από τις παραθαλάσσιες ταβέρνες αλλά και για μία επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο. Ένα σκάφος θα σας μεταφέρει στην Αγία Ευφημία ξεκούραστα έπειτα από μία πολύ ευχάριστη μέρα όπου θα σας περιμένουμε για να σας μεταφέρουμε πίσω στο ξενοδοχείο σας. Μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων σας, υπάρχει ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο σας.

Ημέρα ένατη : Παίρνετε το πρωινό σας, κάνετε check out από το ξενοδοχείο σας και έχετε ιδιωτική μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρετε την πτήση σας για την Αθήνα. Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Αθήνας συνδέεστε με την πτήση της επιστροφής στη χώρα σας.


Περιλαμβάνει


Ταξιδιωτικές υπηρεσίες :

  • 4 νύχτες στην Αθήνα σε 4* ή 5* ξενοδοχείο με πρωινό
  • 4 νύχτες στην Κεφαλονιά σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό

Ιδιωτικές μεταφορές : από το αεροδρόμιο της Αθήνας εως το ξενοδοχείο μ'έναν αγγλόφωνο οδηγό, μεταφορές μετ'επιστροφής στο διαγνωστικό κέντρο του Βιότυπου, μεταφορές μετ'επιστροφής για αγορές, μεταφορές στο ειδικά σχεδιασμένο κέντρο spa στην Αθήνα, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Αθήνας και από την Κεφαλονιά πίσω στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Υπηρεσίες υγείας :

Τεστ υγείας : Γενικό check up και πλήρες γυναικολογικό check up (συμπεριλαμβανομένης της μαστογραφίας εάν είναι άνω των 40 ετών)

Δεν περιλαμβάνει


  • Φόροι πόλεων, περιήγηση στην Κεφαλονιά, εκδρομή με πλοίο στο νησί της Ιθάκης.
  • Θεραπείες αναζωογόνησης και χαλάρωσης : μασάζ, χαμάμ
  • Περιήγηση στην Αθήνα τη νύχτα (περιλαμβάνει μεταφορές με πούλμαν /στο ξενοδοχείο, εκδρομή με επαγγελματία ξεναγό και δείπνο στην Πλάκα).