'Ενα πακέτο αποκλειστικά για ζευγάρια στην Αθήνα και στα Καμένα Βούρλα

Τιμή από
2045
Κατηγορία: Πακέτο ειδικά για ζευγάρια

Βιότυπος A.E.

  • Λεωφ. Περικλέους 39, Αθήνα 155 61, Ελλάδα

Περιγραφή


Ημέρα πρώτη : Με την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Αθήνας θα βρεθείτε με τον αγγλόφωνο ταξιδιωτικό μας αντιπρόσωπο και θα μεταβείτε στο ξενοδοχείο σας για διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Ημέρα δεύτερη : Παραλείπετε το πρωινό, θα συναντήσετε τον συνοδό σας και θα μεταφερθείτε με ιδιωτικό μέσο στο διαγνωστικό κέντρο του Βιότυπου για τις εξετάσεις σας (Γενικό check up και για τους δύο, γυναικολογικό check up για εκείνη και για τον προστάτη για εκείνον). Μετά τα tests θα μεταφερθείτε πίσω στο ξενοδοχείο σας. Υπάρχει ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας. Το απόγευμα, προαιρετικά θα επισκεφτείτε το λόφο του Λυκαβηττού για να απολαύσετε δείπνο ή κοκτέιλ στην εκπληκτική θέα της Αθήνας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα τρίτη : Μετά το πρωινό σας στο ξενοδοχείο θα  αναχωρήσετε για την περιήγηση της Αθήνας με λεωφορείο. Αυτή η περιήγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας θα σας δώσει την ευκαιρία να επισκεφτείτε το λόφο και το μουσείο της Ακρόπολης ώστε να μπορείτε να δείτε όλα τα αξιοθέατα της αρχαίας και της σύγχρονης Αθήνας. Να ακούσετε τα σημαντικά σχόλια του ξεναγού και να περάσετε από τα κορυφαία αξιοθέατα της Αθήνας όπως ο Τάφος του Αγνώστου Στρατιώτη, το κτίριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και το Προεδρικό Μέγαρο προσφέροντας μία τέλεια εικόνα της σύγχρονης πόλης. Μετά την περιήγηση επιστρέφετε στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα τέταρτη : Το πρωί, μετά το πρωινό σας προτείνουμε προαιρετική περιήγηση στην περιοχή του Κολωνακίου για ψώνια ή χρόνο για να χαλαρώσετε με θεραπείες μασάζ. Tο απόγευμα θα σας παραλάβει το ιδιωτικό σας αυτοκίνητο για να απολαύσετε την περιήγησή σας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με μία επίσκεψη στο ακρωτήριο του Σουνίου ή εναλλακτικά απολαύστε μία βραδινή επίσκεψη στη λίμνη της Βουλιαγμένης για δείπνο με κεριά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας.

Ημέρα πέμπτη: Παίρνετε το πρωινό, κάνετε check out και μεταφέρεστε στο Galini Wellness Resort στα Καμένα Βούρλα. Κάνετε check in και υπάρχει χρόνος στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Βραδινό. Διανυκτέρευση.

Ημέρα έκτη : Παίρνετε το πρωινό σας, έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και το κέντρο της ευεξίας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα έβδομη : Παίρνετε το πρωινό σας, έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.Βραδινό. Διανυκτέρευση.

Ημέρα όγδοη : Παίρνετε το πρωινό σας και έχετε ελεύθερο χρόνο για κολύμπι στα Λιχαδονήσια. Βραδινό. Διανυκτέρευση.

Ημέρα ένατη : Παίρνετε το πρωινό σας, κάνετε check out και μεταφέρεστε στο αεροδρόμιο της Αθήνας για να πάρετε την πτήση της επιστροφής για τη χώρα σας.


Περιλαμβάνει


Ταξιδιωτικές υπηρεσίες

  • 4 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα σε 4* ή 5* ξενοδοχείο με πρωινό
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Galini Wellness and Resort στα Καμένα Βούρλα (πρωινό και βραδινό)

Ιδιωτικές μεταφορές με αυτοκίνητο : από το αεροδρόμιο της Αθήνας στο ξενοδοχείο με έναν Αγγλόφωνο ξεναγό, μεταφορές μετ'επιστροφής στο διαγνωστικό κέντρο του Βιότυπου, μεταφορές με αυτοκίνητο στο από την Αθήνα στα Καμένα Βούρλα και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας, περιήγηση με λεωφορείο της Αθήνας

Εξετάσεις υγείας

  • Γενικό check up για το ζευγάρι
  • Ολοκληρωμένο check up του προστάτη για τον άντρα
  • Ολοκληρωμένο γυναικολογικό check up για εκείνη (συμπεριλαμβάνεται η μαστογραφία εάν είναι άνω των 40 ετών)



Δεν περιλαμβάνει


Φόροι πόλεων, μεταφορές μετ'επιστροφής για περιηγήσεις στην αγορά, περιοδεία με αυτοκίνητο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, περιλαμβάνεται το ακρωτήριο του Σουνίου ή η λίμνη της Βουλιαγμένης, ιδιωτικές μετακινήσεις για δείπνο, μεταφορά μετ'επιστροφής στον Λυκαβηττό.

Εισιτήρια ακτοπλοϊκά για τα Λιχαδονήσια (μικρά νησάκια, βορειοδυτικά της Εύβοιας από τα Καμένα Βούρλα)