Κοντοπόδη Μαριάννα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Η Δρ. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΠΟΔΗ αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 2005. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε να εργάζεται στο Brighton της Αγγλίας ως Γενική Οδοντίατρος. Το 2007 ξεκίνησε το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου και εξειδικεύτηκε στην Αισθητική Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (Ν.Υ.U) έχοντας την ευκαιρία να διδαχτεί από τους καλύτερους καθηγητές στον κόσμο όπως οι Jonathan Levine, Dennis Tarnow, Steven David.

Το Πανεπιστήμιο N.Υ.U. είναι Παγκοσμίως γνωστό ως state of the art University. Το 2008 επέστρεψε στο Λονδίνο όπου εργάστηκε σε ιδιωτικές κλινικές σαν Αισθητικός Οδοντίατρος ενώ ταυτόχρονα της προτάθηκε η θέση του Επισκέπτη Λέκτορα στο τμήμα της Αισθητικής Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (U.C.L). Το 2010 επέστρεψε στην Ελλάδα και έκτοτε εργάζεται σαν εξωτερικός συνεργάτης σε κλινική στην Αθήνα και στην Κρήτη, ενώ εξακολουθεί να συμμετέχει σαν επισκέπτης λέκτορας σε σεμινάρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τη συνεργασία της με το UCL. Είναι μέλος της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Οδοντιατρικής και του συλλόγου Οδοντιάτρων της Αγγλίας.


Αισθητική Οδοντιάτρος


Μονάδες υγείας


EuroDentica Μονάδα Υγείας
  • Πατησίων 150, Αθήνα 112 57, Ελλάδα
Η EuroDentica,  πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια  στην αντιμετώπιση οδοντιατρικών προβλημάτων στην Ελλάδα.  Ιδιαίτερη έμφαση δίδει στην οδοντιατρική εξειδίκευση καθώς και στην απαιτητική θεραπεία ατόμων με αναπηρίες. Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας με την στελέχωση εξειδικευμένων οδοντιάτρων ολοκληρώνεται με την χρήση σύγχρονου εξοπλισμού.  Έχει την δυνατότητα να παρέχει πλήρη οδοντιατρική ιατρική περίθαλψη σε 7.000 ασθενείς ετησίως, 12 μήνες το χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, με 8 διαφορετικές οδοντιατρικές ειδικότητες, οι οποίες καλύπτουν τα οδοντιατρικά προβλήματα, παιδιών και ενηλίκων, αλλά και ατόμων με αναπηρία.