Νικόλαος Σ. Κουβελάς

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Επίκουρος Καθηγητής Οδοντιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών

Το 1975 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 1978 τελείωσε το πλήρες μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Παιδοδοντιατρικής του πανεπιστημίου TORONTO του Καναδά.

‘Εχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΔΕΤΕΑΣ (Οδοντιατρική Εταιρεία Μελέτης και Υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρίες), και Πρόεδρος της IADH ( International Association for Disability and Oral health).

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής ή διοργανωτής σε εκατοντάδες συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ανακοινώσεις και εισηγήσεις.

Από το 2010 συμμετέχει σε αρκετά συνέδρια και σεμινάρια αναφορικά με τον Οδοντιατρικό Τουρισμό.

Το 2014 εξελέγει Διευθύνων Σύμβουλος της EURODENTICA.

Υπό την επίβλεψη του η Εταιρεία πιστοποιήθηκε από την TEMOS και το Diplomatic Council.

Από το 2016 συμμετέχει στο Δ.Σ. της ELITOUR Συνέβαλε στην δημιουργία του ATHENS DENTAL TOURISM CLUSTER, όπου και εξελέγη Πρόεδρος. Συμμετέχει στις δραστηριότητες του International Health Tourism Council, προωθώντας την οδοντιατρική υγεία σε ομογενείς σε Ν. Υόρκη, Σικάγο, Μόντρεαλ, Ιθάκη, Σίδνεϋ, Μελβούρνη, κάτω από την φωτισμένη ηγεσία του Προέδρου κου Γεωργίου Πατούλη.



image widget
Παιδοδοντίατρος


Μονάδες υγείας


EuroDentica Μονάδα Υγείας
  • Πατησίων 150, Αθήνα 112 57, Ελλάδα
Η EuroDentica,  πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια  στην αντιμετώπιση οδοντιατρικών προβλημάτων στην Ελλάδα.  Ιδιαίτερη έμφαση δίδει στην οδοντιατρική εξειδίκευση καθώς και στην απαιτητική θεραπεία ατόμων με αναπηρίες. Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας με την στελέχωση εξειδικευμένων οδοντιάτρων ολοκληρώνεται με την χρήση σύγχρονου εξοπλισμού.  Έχει την δυνατότητα να παρέχει πλήρη οδοντιατρική ιατρική περίθαλψη σε 7.000 ασθενείς ετησίως, 12 μήνες το χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, με 8 διαφορετικές οδοντιατρικές ειδικότητες, οι οποίες καλύπτουν τα οδοντιατρικά προβλήματα, παιδιών και ενηλίκων, αλλά και ατόμων με αναπηρία.