Κρίστυ Μωραϊτη

Mέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας

Ειδικευθείσα στην Ενδοκρινολογία στην Ενδοκρινολογική Μονάδα και Μονάδα Μεταβολικών Παθήσεων των Οστών, Β΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική, Μονάδα Έρευνας και Διαβητολογικό Κέντρο Ε.Κ.Π.Α., στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Aττικόν.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης μου ασχολήθηκα με την κλινική ενδοκρινολογία και τα μεταβολικά νοσήματα. Επίσης συμμετείχα σε ερευνητικά πρωτόκολλα σε ασθενείς με νευρογενή ανορεξία και βουλιμία. Στα πλαίσια της ειδίκευσης μου ασχολήθηκα επίσης με ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη και αυτοάνοσες ενδοκρινοπάθειες.

H επιθυμία μου για την αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών και την αντιμετώπιση του ανθρωπίνου οργανισμού ως ολότητα με οδήγησε στην γνωριμία με τον Dr. Δημήτρη Τσουκαλά και την Metabolomic Medicine. Μέσω των μεταβολομικών αναλύσεων προσδιορίζουμε τα μεταβολικά αίτια και τις βιοχημικές διαταραχές, που αφορούν στην κατάστασης της υγείας ενός ατόμου σε πραγματικό χρόνο.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ασθενείς μου, αλλά και όσους προσέρχονται προληπτικά, να απολαμβάνουν μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία


Ενδροκρινολόγος - Διαβητολόγος


Μονάδες υγείας


Precision Autoimmune Health Clinics
  • Κουμπάρη 5, Αθήνα 106 74, Ελλάδα
Στις κλινικές μας εφαρμόζουμε την Ιατρική Ακριβείας (Precision Medicine) για την αντιμετώπιση των αυτοάνοσων και χρόνιων νοσημάτων.Η Precision Medicine (Ιατρική Ακριβείας) είναι η σύγχρονη προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη τη μοναδικότητα του τρόπου ζωής, τη διατροφή, τα γονίδια, τη μικροβιακή σύνθεση και το περιβάλλον των ανθρώπων. Τα εργαλεία της Ιατρικής Ακριβείας ενσωματώνουν δεδομένα, από τις μεταβολομικές αναλύσεις (μέτρηση χημικών αντιδράσεων στον ανθρώπινο οργανισμό), το μικροβίωμα, τα γονίδια, τον τρόπο ζωής, τη διατροφή και την παθολογία του ατόμου, για την στοχευμένη διαχείριση της υγείας του. Παρέχει ακριβή δεδομένα για την αντιμετώπιση και πρόληψη αυτοάνοσων ασθενειών όπως ο ερυθηματώδης λύκος, η ρευματοειδή αρθρίτιδα, η ψωρίαση, η νόσος Hashimoto, η νόσος του Crohn κι άλλες αυτοάνοσες ασθένειες.