Παναγιώτης Νάνος

Παθοφυσιολόγος

Ο Παναγιώτης Νάνος γεννήθηκε στην Αθηνα και είναι απόφοιτος του πενταετούς τμήματος (Bachelor and Master Degree) Βιολογικών Επιστημών του Κρατικού Πανεπιστημιακού Ιδρύματος Aldo Moro του Μπάρι της Ιταλίας, με κατεύθυνση στη Παθοφυσιολογία. Εκπόνησε τη Διπλωματική του εργασία με τίτλο: “Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΙΝΟΔΩΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΗΨΗ”, στο τμήμα Παθολογίας – Ογκολογίας του Ινστιτούτου Βιολογικών επιστημών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπάρι, (POLICLINICO DI BARI) της Ιταλίας.

Έχει παρακολουθήσει  το Τρίτο Σεμινάριο Εργαστηρίου Γενετικής με κεντρικό θέμα «ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ» που διοργανώθηκε από το Ερευνητικό Εργαστήριο Χωρέμειο του Παιδιατρικού Νοσοκομείου «Αγία Σοφία», επίσης έχει αποκτήσει τη πιστοποίηση με τίτλο ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, (επιμορφωτικό σεμινάριο εξάμηνης εκπαίδευσης απο το  Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), και τη βεβαίωση με τίτλο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΧΟΥΣ, (επιμορφωτικό σεμινάριο δίμηνης εκπαίδευσης από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).



Μονάδες υγείας


Κέντρο Λειτουργικής Εφαρμοσμένης Γονιδιωματικής
  • Σκουφά 2, Αθήνα 106 73, Ελλάδα
Στο FGA Center παρέχουμε την ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή που απαιτεί το μοναδικό προφίλ του κάθε ανθρώπου. Στόχος είναι να εντοπιστούν οι μηχανισμοί εκείνοι που επιδρούν και επηρεάζουν τη γενικότερη βιολογική κατάσταση του οργανισμού του.