Δρ. Ιωάννης Λύρας - Πλαστική Χειρουργική

Greece, Αθήνα

Σχετικά με το νοσοκομείο


Ο Δρ Ιωάννης Λύρας  είναι  διευθυντής της κλινικής της πλαστικής χειρουργικής σε σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο  στην Αθήνα. Παρέχοντας στους ασθενείς του, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα όπως πλήρη ενημέρωση του/της  ενδιαφερόμενης από τον ίδιο και την ομάδα του πριν την επέμβαση,  ασφάλειας αφού όλα πραγματοποιούνται με άψογο συντονισμό,    ευχάριστη παραμονή σε μοντέρνα κλινική για όσες ώρες χρειαστεί, πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο πριν την επέμβαση ώστε  να πραγματοποιηθεί με πλήρη ασφάλεια, αλλά και άψογη  μετεγχειρητική παρακολούθηση για όσο χρονικό διάστημα  κρίνεται απαραίτητο.

Το ιδιαίτερα καλό κλίμα της Ελλάδας όλο τον χρόνο, ευνοεί και έτσι μπορεί να συνδυάσει άριστα τις διακοπές με τον αισθητικό καλλωπισμό. Οι ιατρικές υπηρεσίες είναι αρκετά υψηλές σε ποιότητα και έτσι η  ενδιαφερόμενη μπορεί να  γευτεί όλες  τις ομορφιές  και την  ζεστασιά της χώρας, ενώ παράλληλα να αδράξει την ευκαιρία να προβεί σε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση επιθυμεί με άριστα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Όλη η διαδικασία για την ενδιαφερόμενη/ο από την αρχή έως και το τέλος  είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και υπέροχη διαδικασία, την οποία θα θυμάται πάντα ευχάριστα αφού όλες οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται  με ασφάλεια, ανώδυνα και με εκπληκτικά αποτελέσματα. Ο Δρ Ιωάννης Λύρας  με την πολυετή εμπειρία  του στο χώρο μαζί με την ιατρική ομάδα του φροντίζει καθημερινά για αυτό.

Το μήνυμα του Γιατρού 

Η ειλικρινής προσέγγιση είναι αυτή που πάντα κερδίζει. Οι άνθρωποι που έρχονται  σε εμένα  περιμένουν μια ευθεία αντιμετώπιση, μια ανοιχτή συζήτηση, αλλά και την καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα το οποίο τους ενδιαφέρει. Και αυτό λαμβάνουν από εμένα αλλά και από την ομάδα μου. Είναι σίγουρο ότι μία μικρή επέμβαση από την ασφαλή  πλαστική χειρουργική θα τους κάνει να αισθανθούν ευτυχισμένοι. Και έτσι γίνεται. Μπαίνουν στην  κλινική μου  κατηφείς και προβληματισμένοι και βγαίνουν ευθυτενείς, πιο περήφανοι και γεμάτοι αισιοδοξία για τη ζωή. Πράγματι, είναι πάρα  πολλά τα περιστατικά της επιστημονικής μου διαδρομής όπου οι άνθρωποι που με εμπιστεύθηκαν, βρήκαν αυτό που αναζητούσαν, κατά δική τους ομολογία.  Αυτό που στον καθένα μπορεί να προκαλεί δυσφορία, ενδέχεται να είναι μικρό ή μεγάλο, εκ γενετής ή επίκτητο, απλό ή πολύπλοκο εμένα αυτό με κάνει πιο δυνατό και μου δίνει την επιθυμία να συνεχίζω με το ίδιο κέφι αλλά και με την τόσων ετών εμπειρία μου να χαρίζω χαμόγελα και να πραγματοποιώ επιθυμίες.

Από τεχνικής απόψεως, συνειδητοποίησα νωρίς στη σταδιοδρομία μου ότι η πλαστική Χειρουργική μπορεί να χαρακτηριστεί ως η γλυπτική του 21ου αιώνα. Είναι η μορφή επιστήμης που αντικατοπτρίζεται στον κάθε έναν από εμάς με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με την προσωπικότητα και τις ανάγκες μας. Ο πλαστικός χειρουργός λειτουργεί ως επιστήμων «καλών  τεχνών» με βάση το «μέτρο» και τον «χρυσό κανόνα», διότι χαρίζει ομορφιά, λειτουργικότητα εκεί που λείπει, αποκατάσταση όπου αυτό είναι απαραίτητο, αρμονία όταν έχει διαταραχθεί και ευτυχία σε αυτούς που την επιζητούν. 

Άλλωστε η  Πλαστική Χειρουργική είναι η ευγενής ειδικότητα της Ιατρικής, η οποία διέπεται εκτός από κανόνες επιστημονικούς και από κανόνες καλλιτεχνικούς, έχει ανάγκη από καλλιτεχνικά πρότυπα. Έτσι ενέργησα και εγώ ακολούθησα  όλες τις παραπάνω βασικές αρχές και το κυριότερο το έκανα με συνέπεια, αφοσίωση και εντατική εργασία πολλές φορές και εις βάρος της ποιότητας της προσωπικής μου ζωής. Αλλά άξιζε τον κόπο.Δεν το μετανιώνω ποτέ. Και προϊόντος του χρόνου, οι γυναίκες και οι άνδρες  που σε κάποια στιγμή μου εμπιστεύτηκαν τη ζωή τους μου το ανταπέδωσαν μιλώντας με  τα καλύτερα  λόγια για την ταπεινή συμβολή μου στην μετέπειτα ευτυχία τους. Τους ευχαριστώ θερμά.

Η πλαστική χειρουργική σήμερα είναι μια υπόθεση της καθημερινής μας ζωής ενώ ειδικά  η πλαστική χειρουργική στην Ελλάδα (Αθήνα) είναι από τις πιο καταξιωμένες στον Κόσμο και  με βεβαιότητα η πιο καταξιωμένη του Ευρωπαϊκού νότου.


 



Τοποθεσία


Υπηρεσίες



Αναίμακτες Θεραπείες

Μεσοθεραπεία       

Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι     

Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ     

Ενέσιμη Ενυδάτωση     
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους     

Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF     

Soft Holing και Tunneling     

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας     

Αναίμακτη λιποαναρόφηση     

Διαμάντια - SilkPeel NEW     

Ραγάδες     

Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση     

Συνδυασμοί Αντιγήρανσης     

Μακροζωία & Αντιγήρανση     

Bιταμίνες 

Λέιζερ Αποτρίχωσης  

Καλλυντικά ελιξήρια     

Πλαστική προσώπου και κεφαλής:
Πλαστική μύτης
Πλαστική λαιμού
Πλαστική στήθους
Πλαστική σώματος
 Λεπτή μικροεπεμβατική


 Οι νέες τεχνικές
 Επανορθωτική ατυχημάτων

 Συνδυασμοί Επεμβάσεων 
        

 


Το Botox του ηθοποιού

Το “bottox του ηθοποιού”, δίνει φρεσκάδα και φυσική ομορφιά διατηρώντας ακέραιη την εκφραστικότητα, τη χαρά και όλα τα θετικά συναισθήματα που πρέπει να έχει ένας όμορφος άνθρωπος. Με την μέθοδο του μπότοξ του ηθοποιού η ενδιαφερόμενη δεν δίνει σε καμία περίπτωση την εντύπωση του «πειραγμένου-πλαστικοποιημένου» ανθρώπου, Μάλιστα μπορούμε να το ονομάσουμε και Bollywood Botox διοτι δεν αλλοιωνει την εκφραση του προσώπου αντιθετα ολες οι κινησεις του προσώπου είναι πολυ φυσικές.  Επίσης,  η συγκεκριμένη  θεραπεία είναι αδύνατον να γίνει αντιληπτή από οποιονδήπε, κάτι  που   ούτως η άλλως είναι και η γενική μας φιλοσοφική, καλλιτεχνική και αισθητική άποψη στην Dr Lyras Plastic surgery clinic.
Πλαστικός Χειρουργός
Δρ. Ιωάννης Λύρας

Αναίμακτες Θεραπείες Προσώπου και Σώματος



Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει

To ''παγωμένο πρόσωπο'' ανήκει πλέον στο παρελθόν, χάρη στη νέα αναίμακτη θεραπεία, το botox του ηθοποιού. Με αυτό τον όρο θέλουμε να υποδηλώσουμε ότι χρησιμοποιούμε τα ενέσιμα υλικά με έναν ορθολογικό τρόπο που δεν παραμορφώνει τα πρόσωπα εκείνων που θέλουν να παραμείνουν νέοι-νέες και όμορφοι-όμορφες. Αντίθετα, η μέθοδος αυτή εγγυάται τη φρεσκάδα και τη φυσική ομορφιά που υπόσχεται.

Το κυριότερο όμως, η χρήση του μπότοξ όπως εμείς τη γνωρίζουμε και την προτείνουμε, εγγυάται τη φυσικότητα του αποτελέσματος και την ακεραιότητα των φυσικών εκφράσεων που είναι προϋπόθεση για μια καλή κοινωνική εμφάνιση μέσα στις παρέες των ανθρώπων.

Επίσης,  η συγκεκριμένη  θεραπεία είναι αδύνατον να γίνει αντιληπτή από οποιονδήπε, κάτι  που   ούτως η άλλως είναι και η γενική μας φιλοσοφική, καλλιτεχνική και αισθητική άποψη στην Dr Lyras Plastic surgery clinics.