Προσωπικά δεδομένα

Η παρούσα πολιτική απορρήτου ισχύει μόνον για τις σελίδες των οποίων την ιδιοκτησία έχει η εταιρεία και δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου διαδικτυακού ιστότοπου.

Η Εταιρεία, ως υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, σεβόμενη την ιδιωτικότητα των φυσικών προσώπων, λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ανάγκη προστασίας των προσωπικών δεδομένων και ενημερώνει το πρόσωπο στο οποίο τα εκάστοτε προσωπικά δεδομένα αφορούν (εφεξής το «Υποκείμενο») το οποίο επισκέπτεται / χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα www.vitabooking.com (εφεξής «Ιστότοπος») ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από την ισχύουσα εθνική και ενωσιακή νομοθεσία που ισχύει καθώς και από τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της αρμόδιας Εποπτικής Αρχής.

Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στον Ιστότοπό μας. Περιγράφει επίσης τις επιλογές που έχετε αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και το πώς μπορείτε να τα ελέγξετε και να τα ενημερώσετε. Μπορεί κατά καιρούς να αλλάζουμε την Πολιτική Απορρήτου μας. Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε αυτή την πολιτική καλό είναι να επισκέπτεστε τακτικά αυτή τη σελίδα.

Το είδος προσωπικών δεδομένων που συγκεντρώνουμε.

Τα είδη προσωπικών δεδομένων που συγκεντρώνουμε περιλαμβάνουν:

  • Το όνομα, το επίθετο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail),το τηλέφωνο και τη διεύθυνση κατοικίας σας,
  • Δεδομένα υγείας και ασφάλισης
  • Στοιχεία επισκεπτών και ημερομηνίες κράτησης των ιατρικών υπηρεσιών ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, τυχόν ειδικά αιτήματα για παροχή  καταλυμάτων και εισιτηρίων, σχόλια σχετικά με τις προτιμήσεις υπηρεσιών.
  • Δεδομένα πρόσβασης: Όταν επισκέπτεστε τον ιστοχώρο μας συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες όπως το όνομα χρήστη (username), τον κωδικό πρόσβασης (password), την IP address για τεχνικούς λόγους καθώς και για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των συστημάτων του Forum (server, data base, δικτύου κα) ενώ παράλληλα αξιοποιείται για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και πληροφορίες όπως το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, η έκδοση της εφαρμογής, οι ρυθμίσεις γλώσσας και οι σελίδες που έχετε ανοίξει. Αν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή μπορεί επίσης να συγκεντρώσουμε στοιχεία αναγνωριστικά της συσκευής σας, συγκεκριμένες ρυθμίσεις της συσκευής σας και χαρακτηριστικά καθώς και πληροφορίες όπως το γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Όταν κάνετε κράτηση, το σύστημά μας καταγράφει τα μέσα και τους ιστοχώρους μέσω των οποίων κάνατε την κράτηση. Αν βάσει των στοιχείων αυτών αναγνωριστείτε ως φυσικό πρόσωπο, τα εν λόγω στοιχεία θεωρούνται προσωπικά δεδομένα, τα οποία υπόκεινται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Γιατί συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα; - Νομικές βάσεις επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να σας παρέχουμε την υπηρεσία ενημέρωσης και κράτησης των ιατρικών πακέτων που επιθυμείτε. Η νομική βάση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι δηλαδή η εκτέλεση σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. β του ΓΚΠΔ.

Χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να σας παρέχουμε, εφόσον το επιθυμείτε, την υπηρεσία ενημέρωσης, σχεδιασμού και οργάνωσης του ταξιδιού σας, αναφορικά με την παροχή λοιπών ταξιδιωτικών υπηρεσιών από συνεργαζόμενους Τρίτους Παρόχους που προβάλλονται και γνωστοποιούνται στην πλατφόρμα. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τέτοιου είδους υπηρεσίες θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για την ολοκλήρωση της κράτησής σας. Η νομική βάση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι δηλαδή η εκτέλεση σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. β του ΓΚΠΔ.

Λογαριασμός χρήστη: Με την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προσφερόμενα ιατρικά πακέτα από τους συνεργαζόμενους Παρόχους Υγείας και για την δυνατότητα σχεδιασμού και οργάνωσης του ταξιδιού σας με την παροχή λοιπών ταξιδιωτικών υπηρεσιών από συνεργαζόμενους Τρίτους Παρόχους. Ωστόσο για να προβείτε σε κράτηση αυτών, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη, ανακοινώνοντας προσωπικά δεδομένα σας και επιλέγοντας ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή εγγραφή και να αποτραπεί μη εξουσιοδοτημένη σύνδεση από τρίτους, θα λάβετε έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την εγγραφή προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Οι μεταγενέστερες συνδέσεις θα απαιτούν μόνο το email ή το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε επιλέξει. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία που μας δίνετε για να σας παρέχουμε αυτόν τον λογαριασμό, ο οποίος προσφέρει αρκετές χρήσιμες λειτουργίες. Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημά σας για κράτηση κάποιου ιατρικού πακέτου και τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της υπηρεσίας κράτησης. Μέσω του λογαριασμού σας, μπορείτε να στείλετε τα ιατρικά έγγραφα που είναι απαραίτητα προκειμένου να εξεταστεί το αίτημά σας από τον Πάροχο Υγείας. Έχουμε λάβει όλα τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των ειδικών κατηγοριών προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε επίσης μέσω του λογαριασμού να επικοινωνείτε με τους παρόχους υγείας για την διαχείριση της κράτησής σας. Μέσω του Λογαριασμού σας μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα για σχεδιασμό του ταξιδιού σας ώστε να σας βοηθήσουμε να προβείτε σε κράτηση ταξιδιωτικών υπηρεσιών, όπως καταλυμάτων, εισιτηρίων και μεταφορικών μέσων. Μπορείτε να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις σας ή άλλες αγορές, να επωφελείστε από ειδικές προσφορές, να κάνετε μελλοντικές κρατήσεις πιο εύκολα.

Eξυπηρέτηση πελατών: Μπορεί κάποιες φορές να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή μηνύματος στο κινητό σας, ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε μοιραστεί μαζί μας. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους. Μπορεί να χρειαστεί να απαντήσουμε και να διαχειριστούμε αιτήματα που έχετε υποβάλει, να σας στείλουμε email υπενθύμισης εάν δεν έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας online για να τη συνεχίσετε. Πιστεύουμε ότι η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι χρήσιμη αφού σας επιτρέπει να συνεχίσετε την κράτησή σας χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία κράτησης από την αρχή. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας προσκαλέσουμε μέσω email να γράψετε σχόλια μετά την ολοκλήρωση της λήψης των υπηρεσιών υγείας που λάβατε καθώς και των λοιπών τουριστικών υπηρεσιών. Έτσι βοηθάτε άλλους χρήστες / «τουρίστες υγείας» να επιλέξουν το κατάλληλο πακέτο υπηρεσιών υγείας και τουρισμού που τους ταιριάζει.

Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι η συγκατάθεσή σας σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 α) ΓΚΠΔ ή ανάλογα με την περίπτωση και το έννομο συμφέρον της εταιρίας ως υπευθύνου επεξεργασίας σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 στ ΓΚΠΔ.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για τη διαχείριση και την επίλυση νομικών διαφορών, για ρυθμιστικές έρευνες και συμμόρφωση ή για την εφαρμογή των όρων χρήσης της υπηρεσίας online κρατήσεων σε εύλογο βαθμό. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αποτροπή απάτης και άλλων παράνομων ή ανεπιθύμητων δραστηριοτήτων.
Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για τα έννομα συμφέροντά μας, όπως το να σας παράσχουμε το πλέον κατάλληλο περιεχόμενο ιστοχώρου, email και newsletter, για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, για σκοπούς ανάλυσης, στο πλαίσιο της επιδίωξής μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία των χρηστών αλλά και για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της ποιότητας των online ταξιδιωτικών υπηρεσιών μας.

Πώς μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτα μέρη;

Τρίτοι Πάροχοι Υγείας: Συνεργαζόμαστε με Τρίτους Παρόχους Υγείας, (ήτοι Νοσοκομεία, ιδιώτες ιατρούς και ιατρικά κέντρα) οι οποίοι θα σας παρέχουν τις υπηρεσίες υγείας που επιθυμείτε. Οι εν λόγω Πάροχοι υγείας είναι και εκείνοι υπεύθυνοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μας έχουν δε παράσχει διαβεβαιώσεις για την συμμόρφωσή τους με την νομοθεσία και την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, κατά τρόπο ώστε η επεξεργασία να είναι σύννομη και να διασφαλίζεται η προστασία των δικαιωμάτων των υποκειμένων των δεδομένων, το απόρρητο της επεξεργασίας και το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι των κινδύνων.

Τρίτοι Προμηθευτές Τουριστικών ή Άλλων Υπηρεσιών: Συνεργαζόμαστε με τρίτους προμηθευτές/παρόχους τουριστικών υπηρεσιών (τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, μεταφραστές) προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες σχεδιασμού και οργάνωσης του ταξιδιού σας. Οι εν λόγω πάροχοι είναι και εκείνοι υπεύθυνοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μας έχουν δε παράσχει διαβεβαιώσεις για την συμμόρφωσή τους με την νομοθεσία και την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, κατά τρόπο ώστε η επεξεργασία να είναι σύννομη και να διασφαλίζεται η προστασία των δικαιωμάτων των υποκειμένων των δεδομένων, το απόρρητο της επεξεργασίας και το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι των κινδύνων.

Εκτελούντες την Επεξεργασία: Στο πλαίσιο σύμβασης ανάθεσης έργου, έχουμε αναθέσει στην εταιρία Health Tourism Greece ΕΠΕ την διαχείριση και υποστήριξη της ιστοσελίδας www.vitabooking.com. Η εκτελούσα την επεξεργασία έχει θέσει στην διάθεσή μας κάθε απαραίτητη πληροφορία προς απόδειξη της συμμόρφωσής της προς τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στο παρόν. Επίσης έχει αναλάβει την υποχρέωση να μας επικουρεί αναφορικά με την άσκηση των δικαιωμάτων των πελατών/υποκειμένων των δεδομένων: ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας των δεδομένων, εναντίωσης.

Πάροχοι πληρωμών: Συνεργαζόμαστε με την Braintree by Paypal η οποία έχει αναλάβει την παροχή μηχανισμού πραγματοποίησης ηλεκτρονικών πληρωμών (Virtual Point of Sales ή EFT/POS). Σε περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή χρημάτων για την κράτησή σας είτε από εσάς είτε από τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση της κράτησής σας, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε κάποια στοιχεία της κράτησης με τον πάροχο της υπηρεσίας πληρωμής και το εκάστοτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προκειμένου να διαχειριστεί την επιστροφή χρημάτων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν και αντίγραφο της επιβεβαίωσης της κράτησής σας ή τη διεύθυνση IP από την οποία έγινε η κράτησή σας. Επιπλέον, μπορεί να μοιραστούμε πληροφορίες με τα σχετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε περίπτωση που κρίνουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο για σκοπούς πρόληψης και εντοπισμού απάτης.

Αρμόδιες Αρχές: μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με αρχές που εφαρμόζουν τον νόμο, στον βαθμό που απαιτείται από τον νόμο ή είναι απολύτως απαραίτητα για την πρόληψη, τον εντοπισμό ή τη δίωξη ποινικών αδικημάτων και απάτης. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να αποκαλύψουμε προσωπικά σας στοιχεία στις αρμόδιες αρχές για την προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της περιουσίας μας ή των δικαιωμάτων και της περιουσίας των συνεργατών μας.

Τι διαδικασίες ασφαλείας εφαρμόζονται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Εφαρμόζουμε και συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη σχετική νομοθεσία για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τον Νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων. Έχουμε εφαρμόσει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, ώστε η επεξεργασία να είναι σύννομη και να διασφαλίζεται η προστασία των δικαιωμάτων των υποκειμένων των δεδομένων, το απόρρητο της επεξεργασίας και το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι των κινδύνων. Ενδεικτικά, έχουμε προβεί σε κρυπτογράφηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, έχουμε την δυνατότητα να διασφαλίζουμε την ακεραιότητα, τη διαθεσιμότητα και την αξιοπιστία των συστημάτων και των υπηρεσιών επεξεργασίας σε συνεχή βάση, έχουμε την δυνατότητα αποκατάστασης της διαθεσιμότητας και της πρόσβασης σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε εύθετο χρόνο σε περίπτωση φυσικού ή τεχνικού συμβάντος, διαθέτουμε διαδικασία για την τακτική δοκιμή, εκτίμηση και αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών και των οργανωτικών μέτρων για τη διασφάλιση της ασφάλειας της επεξεργασίας.
Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους για την προστασία δεδομένων, εφαρμόζουμε εύλογες διαδικασίες για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα και την κατάχρηση αυτών.  Χρησιμοποιούμε κατάλληλα επιχειρηματικά συστήματα και διαδικασίες για να προστατέψουμε και να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε στην κατοχή μας. Εφαρμόζουμε επίσης διαδικασίες ασφαλείας, τεχνικούς και φυσικούς περιορισμούς για την πρόσβαση και χρήση των προσωπικών δεδομένων στους διακομιστές μας. Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της υπεύθυνης επεξεργασίας και της εκτελούσας επεξεργασίας και μόνο για τον συμφωνηθέντα σκοπό. Τα πρόσωπα αυτά δεσμεύονται να τηρούν τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη της εν λόγω Σύμβασης απόλυτη εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Για να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων  από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας, έχουμε επιλέξει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Ωστόσο να είστε προσεκτικοί και να λάβετε υπόψη σας ότι  απόλυτη ασφάλεια δεν υπάρχει στον Διαδίκτυο.

Όταν κάνετε κράτηση στον ιστοχώρο μας κάποιου ιατρικού πακέτου από Πάροχο Υγείας, παρακαλείστε να διαβάζετε προσεκτικά τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων για να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο αυτοί οι επιχειρηματικοί συνεργάτες διαχειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με την ασφάλεια που παρέχεται μέσω της Ιστοσελίδας, μπορείτε να μας αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο  info@vitabooking.com          

Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς, για τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους, για την επίλυση διαφορών με οποιαδήποτε μέρη και όπως άλλως κρίνεται απαραίτητο για τους σκοπούς πραγματοποίησης των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε υπόκεινται στην παρούσα δήλωση προστασίας.  Τηρούμε αρχεία δραστηριοτήτων επεξεργασίας και συνεργαζόμαστε με την αρμόδια Εποπτική Αρχή, διασφαλίζουμε την ασφάλεια της επεξεργασίας και ειδικότερα στις διαδικασίες (i) γνωστοποίησης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τυχόν παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, (ii) ανακοίνωσης παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στα υποκείμενα των δεδομένων, (iii) εκτίμησης αντικτύπου σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και (iv) προηγούμενης διαβούλευσης με την Αρχή πράξεων επεξεργασίας.  
Δικαιώματα Ενημέρωσης, Πρόσβασης, Διόρθωσης, Περιορισμού, Φορητότητας και Διαγραφής

Το Υποκείμενο έχει δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»), δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, δικαίωμα εναντίωσης, όπως ειδικότερα αυτά ορίζονται στα άρθρα 13-21 του Κανονισμού.

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία που συγκεντρώνουμε σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ζητήσετε μια επισκόπηση των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντάς μας email στην παρακάτω διεύθυνση info@vitabooking.com.

Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές στα προσωπικά σας στοιχεία ή μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε οποιαδήποτε από τα στοιχεία σας που διατηρούμε.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε, να εμποδίσουμε ή να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που διατηρούμε ή να εκφράσετε τη διαφωνία σας σε σχέση με συγκεκριμένους τρόπους χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων. Κατόπιν αιτήσεώς σας, θα κλείνουμε και θα διαγράφουμε τον λογαριασμό σας και τα στοιχεία σας δε θα είναι πουθενά προσβάσιμα. Μπορείτε να απευθύνετε το αίτημά σας περί διαγραφής του λογαριασμού σας στις υπηρεσίες μας εδώ info@vitabooking.com. Θα διατηρούμε στα συστήματά μας τα προσωπικά σας στοιχεία με μοναδικό σκοπό την επίλυση οποιασδήποτε νομικής διαφοράς  στα πλαίσια των παρόντων όρων χρήσης ή την αποφυγή κάθε κινδύνου απάτης, για περιορισμένο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να στείλουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε δώσει, σε κάποιο τρίτο μέρος.
Στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν συναίνεσής σας, έχετε δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Επιπλέον, στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει έννομου συμφέροντος ή δημόσιου συμφέροντος, έχετε το δικαίωμα να εκφράσετε τη διαφωνία σας ανά πάσα στιγμή σε σχέση με αυτήν τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Βασιζόμαστε σε εσάς για να διασφαλίζετε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πλήρη, ορθά και επικαιροποιημένα. Παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως για τυχόν αλλαγές ή ανακρίβειες στα προσωπικά σας στοιχεία, επικοινωνώντας με το  info@vitabooking.com. Θα χειριστούμε το αίτημά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα ως άνω δικαιώματα μπορούν να ασκηθούν μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της οποίας υποβλήθηκε η ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του Υποκειμένου.

Στην περίπτωση που το Υποκείμενο θεωρεί ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του, μπορεί να προσφύγει στο Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα.

Επειδή η παρούσα ενημέρωση και οι εμπεριεχόμενοι σε αυτή όροι προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ενδέχεται να τροποποιηθούν, καλούμε τα Υποκείμενα να ενημερώνονται τακτικά για το περιεχόμενο της παρούσας και να ελέγχουν για τυχόν αλλαγές.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία σχετικά με την παρούσα Πολιτική, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χρήση του ιστότοπου από ανήλικους
Σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθρο 8 του Κανονισμού, ανήλικοι κάτω των δεκαοχτώ (18) ετών απαγορεύεται να μας γνωστοποιούν μέσω του ιστότοπου Δεδομένα Προσωπικού τους Χαρακτήρα. Στην περίπτωση αυτή η επεξεργασία είναι σύννομη μόνον εάν και στο βαθμό που η εν λόγω συγκατάθεση παρέχεται ή εγκρίνεται από το πρόσωπο που έχει τη γονική μέριμνα του παιδιού.
Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στον ιστοχώρο της vitabooking.com;

Εάν έχετε οποιαδήποτε πρόταση ή σχόλιο σχετικά με αυτήν τη δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε στείλτε μας ένα email info@vitabooking.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στον ιστοχώρο της vitabooking.com είναι η εταιρία HTB HEALTH TOURISM BOOKING LIMITED