Οι προτάσεις μας

Greece

Ενώ βρίσκεστε στην Ελλάδα για το πρόγραμμα υγείας που έχτε επιλέξει να κάνετε, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να απολαύσετε τις ομορφιές μίας εκπληκτικής χώρας. Η ομάδα του Vitabooking είναι διαθέσιμη να σας βοηθήσει να οργανώσετε ένα πρόγραμμα διακοπών που θα ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες κατά τη διάρκεια της θεραπείας ή και μετά την αποκατάσταση αν θέλετε.

Μην χάσετε μία μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχετε στις εκδρομές μας που είναι ειδικά σχεδιασμένες για σας, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Επωφεληθείτε από την πολιτιστική ποικιλομορφία της Ελλάδας και επισκεφτείτε τους διάσημους αρχαιολογικούς χώρους μας εντός και εκτός της Αθήνας. Συνδυάστε τα πολιτιστικά σας ενδιαφέροντα με την αγροτική εμπειρία. Βυθιστείτε στα θεραπευτικά νερά των προορισμών του σπα για περισσότερη ευεξία και αναζωογόνηση. Για το τέλος επιλέξτε προορισμούς όπως «τα Μοναστήρια στα Μετέωρα» που βρίσκονται στη λίστα της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Απολαύστε την εντυπωσιακή θέα και επικοινωνήστε με τα θεία.