9 ημέρες /8 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και στο νησί της Μυκόνου, ιατρικές υπηρεσίες, περιηγήσεις στην Αθήνα, θεραπείες ευεξίας

Τιμή από
2015
Κατηγορία: Ειδικό πακέτο για τους άντρες

Βιότυπος A.E.

  • Λεωφ. Περικλέους 39, Αθήνα 155 61, Ελλάδα

Περιγραφή


Ημέρα πρώτη : Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Αθήνας θα συναντηθείτε με τον Αγγλόφωνο συνοδό σας και θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας. Έχετε την υπόλοιπη μέρα στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Ημέρα δεύτερη : Παραλείπετε το πρωινό και θα συναντηθείτε με τον Αγγλόφωνο συνοδό μας και θα μεταφερθείτε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο διαγνωστικό κέντρο του Βιότυπου για να κάνετε τις προληπτικές εξετάσεις και τα test σας. Μετά τα tests επιστρέφετε στο ξενοδοχείο για χαλάρωση και διανυκτέρευση.

Ημέρα τρίτη : Mετά το πρωινό θα πραγματοποιηθεί μία ειδική δραστηριότητα: περιήγηση με τα πόδια στο κέντρο της Αθήνας. Συναντηθείτε με τον υπεύθυνο αυτής της μοναδικής περιήγησης φαγητού στο κέντρο της Αθήνας σε μία ειδικά διαμορφωμένη περιοχή. Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε ένα γλυκό, τραγανό, γεμάτο με κρέμα φύλο που ονομάζεται μπουγάτσα. Να δοκιμάσετε τις τέλειες τηγανιτές μπάλες ντόνατς που σερβίρονται και ονομάζονται λουκουμάδες. Επίσης ετοιμαστείτε να γευτείτε μία ζεστή πίτα με ψητό κρέας, φρέσκα λαχανικά και παραδοσιακή σάλτσα και όλα αυτά τυλιγμένα ,που ονομάζεται γύρος. Ο ξεναγός σας θα σας οδηγήσει στην πολυσύχναστη αγορά της Αθήνας, μία ιστορική αγορά τροφίμων μοναδική στην Ευρώπη. Εδώ, βρίσκονται πολύχρωμοι και αρωματικοί πάγκοι τροφίμων με ποικιλίες κρεάτων, ψαριών. Μετά την περιήγηση μπορείτε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο μόνοι σας και να ξεκουραστείτε.

Ημέρα τέταρτη : Παίρνετε το πρωινό σας και μεταφέρεστε σ'ένα κέντρο spa για μασάζ ή χαμάμ. Μετά τη θεραπεία επιστρέφετε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μπορείτε προαιρετικά να συμμετέχετε στη νυχτερινή περιήγηση στην Αθήνα με δείπνο, παραδοσιακούς  χορούς και μουσική στην παλιά πόλη της Αθήνας την Πλάκα. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα πέμπτη : Παίρνετε το πρωινό, κάνετε check out και μεταφέρεστε στο λιμάνι του Πειραιά για να πάρετε το καράβι σας για το νησί της Μυκόνου. Κατά την άφιξή σας θα βρείτε τον αντιπρόσωπό μας και θα έχετε μία ιδιωτική μετακίνηση στο ξενοδοχείο σας. Κάνετε check in και έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για ξεκούραση. Το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τη Χώρα για να απολαύσετε την γνωστή νυχτερινή της ζωή. Διανυκτέρευση.

Ημέρα έκτη : Θα ξεκινήσουμε τη μέρα μας με το να πάρουμε πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να απολαύσετε το όμορφο νησί της Μυκόνου ή να συμμετέχετε στην περιήγηση με jeep safari. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη ρουστίκ αρχιτεκτονική και τις απομονωμένες παραλίες της Μυκόνου μακρυά από τα πλήθη, μία πραγματικά μοναδική ευκαιρία. Εναλλακτικά μπορείτε να συμμετέχετε στην προαιρετική επίσκεψη της αρχαίας Δήλου. Η Δήλος είναι ένα μικρό νησί κοντά στη Μύκονο μεγάλης ιστορικής σημασίας. Μόλις βρεθείτε στο νησί, ο ξεναγός σας θα σας δείξει όλη την γύρω αρχαία πόλη. Θα περπατήσετε στους εμπορικούς της χώρους, τις πλατείες, το ναό του Απόλλωνα, το ιερό της Αρτέμιδος, την παλιά πόλη, το αμφιθέατρο και θα περπατήσετε κάτω από τη διάσημη οδό Λιοντάρι. Θα επισκεφτείτε επίσης το μουσείο της Δήλου και θα θαυμάσετε τα αρχαία, κλασικά, ελληνιστικά και ρωμαϊκά γλυπτά από μία συλλογή από αγγεία από όλες τις ιστορικές περιόδους. Μετά την περιήγησή σας μεταφέρεστε πίσω στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα έβδομη : Παίρνετε το πρωινό σας και μπορείτε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας σε μία από τις καλά οργανωμένες παραλίες του νησιού. Διανυκτέρευση.

Ημέρα όγδοη : Παίρνετε το πρωινό σας, έχετε χρόνο στη διάθεσή σας και διανυκτέρευση.

Ημέρα ένατη : Παίρνετε το πρωινό σας, κάνετε check out από το ξενοδοχείο σας και μεταφέρεστε ιδιωτικά στο λιμάνι της Μυκόνου για να πάρετε το καράβι σας για τον Πειραιά. Κατά την άφιξή σας θα μεταβείτε στο αεροδρόμιο της Αθήνας για να πάρετε την πτήση σας για τη χώρα σας. 

Περιλαμβάνει


Ταξιδιωτικές υπηρεσίες

  • 4 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα σε 4* ή 5* ξενοδοχείο με πρωινό
  • 4 διανυκτερεύσεις στη Μύκονο σε ξενοδοχείο 4* ή 5* με πρωινό

Ιδιωτικές υπηρεσίες με αυτοκίνητο : από το αεροδρόμιο της Αθήνας στο ξενοδοχείο με έναν αγγλόφωνο οδηγό, μεταφορές από το διαγνωστικό κέντρο του Βιότυπου, μεταφορές σε καθορισμένο κέντρο spa στο κέντρο της Αθήνας, μεταφορά από το ξενοδοχείο στο λιμάνι του Πειραιά, μεταφορές στη Μύκονο (λιμάνι - ξενοδοχείο - λιμάνι) από το λιμάνι του Πειραιά στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια (Πειραιάς - Μύκονος -Πειραιάς)

Υπηρεσίες υγείας :

Ιατρικά tests : Γενικό check up

Δεν περιλαμβάνει


  • Φόροι πόλεων
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Υπηρεσίες μασάζ ή χαμάμ
  • Η Αθήνα σε βραδινή περιήγηση (περιλαμβάνει μεταφορές  από και προς το ξενοδοχείο, επαγγελματία ξεναγό και δείπνο στην Πλάκα)
  • Περιήγηση με jeep σε σαφάρι ή περιήγηση στη Δήλο (ένα μικρό νησί κοντά στην Μύκονο)