Ένα πακέτο 10 ημερών/9 διανυκτερεύσεων για οικογένειες με ιατρικά tests, κρουαζιέρα σε 3 νησιά και περιήγηση στη Ρόδο

Τιμή από
2305
Κατηγορία: Πακέτο ειδικά για οικογένειες

Βιότυπος A.E.

  • Λεωφ. Περικλέους 39, Αθήνα 155 61, Ελλάδα

Περιγραφή


Ημέρα πρώτη : Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Αθήνας θα συναντήθείτε με τον αγγλόφωνο ταξιδιωτικό μας αντιπρόσωπο και θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας για τη διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Ημέρα δεύτερη : Παραλείπετε το πρωινό και αφού η συνοδός συναντηθεί μαζί σας στο ξενοδοχείο θα μεταφερθείτε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο διαγνωστικό κέντρο του Βιότυπου για τα check up σας (γενικό για το ζευγάρι, γυναικολογικό για εκείνη και του προστάτη για εκείνον). Μετά τα tests θα μεταφερθείτε πίσω στο ξενοδοχείο σας. Χρόνος στη διάθεσή σας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

Ημέρα τρίτη : Αφού θα έχετε πάρει το πρωινό σας, θα μεταφερθείτε με πούλμαν από το ξενοδοχείο σας στη Μαρίνα Φλοίσβου για την μονοήμερη κρουαζιέρα σας. Όταν η κρουαζιέρα τελειώσει θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας. Χρόνος στη διάθεσή σας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

Ημέρα τέταρτη : Παίρνετε το πρωινό στο ξενοδοχείο σας, κάνετε check out και μεταφέρεστε στο αεροδρόμιο για να πάρετε την πτήση σας για τη Ρόδο. Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί από τα Δωδεκάνησα της Ελλάδας και αποτελεί επίσης ιστορικό κεφάλαιο της νησιώτικης ομάδας. Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο του νησιού θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας για να κάνετε το check in και στη συνέχεια έχετε ελεύθερη μέρα για να εξερευνήσετε το νησί. Μπορείτε είτε να κολυμπήσετε στις ωραίες παραλίες του νησιού είτε να βγείτε έξω για μεσημεριανό. Αργότερα το βράδυ μπορείτε να εξερευνήσετε την πόλη της Ρόδου και να απολαύσετε ένα δροσερό ποτό ενώ θαυμάζετε τα όμορφα αξιοθέατα. Το απόγευμα έχετε το δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.

Ημέρα πέμπτη : Παίρνετε το πρωινό στο ξενοδοχείο σας και προαιρετικά μπορείτε να συμμετέχετε στην περιοδεία της πόλης για μία επίσκεψη στη Λίνδο. Μετά την περιήγηση θα έχετε την επιστροφή στο ξενοδοχείο σας. Υπάρχει χρόνος στη διάθεσή σας και το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας στο ξενοδοχείο και να επισκεφτείτε την παλιά πόλη. Διανυκτέρευση.

Ημέρα έκτη : Παίρνετε το πρωινό στο ξενοδοχείο σας και υπάρχει ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να εξερευνήσετε το νησί. Επισκεφτείτε την παλιά πόλη όπου θα βρείτε τα μεσαιωνικά τείχη και το Παλάτι των Ιπποτών. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις πολλές όμορφες παραλίες του νησιού, να κάνετε μία εκδρομή στο water park της Ρόδου ή να επισκεφτείτε την περιοχή της Καλλιθέας όπου η Ρόδος έχει τις φυσικές ιαματικές πηγές της. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Δοκιμάστε το παραδοσιακό φαγητό ή χαλαρώστε και απολαύστε ένα κρύο, αναζωογονητικό ποτό ενώ απολαμβάνετε την καταπληκτική θέα η οποία δεν θα σταματήσει να σας εκπλήσσει. Πάρτε το δείπνο σας και στη συνέχεια διανυκτέρευση.

Ημέρα έβδομη : Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο σας μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα. Το απόγευμα έχετε το δείπνο και στη συνέχεια διανυκτέρευση.

Ημέρα όγδοη : Παίρνετε το πρωινό στο ξενοδοχείο σας και προαιρετικά μπορείτε να συμμετέχετε σε μία μονοήμερη κρουαζιέρα στο πλησιέστερο νησί της Σύμης. Μετά την περιοδεία σας θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα ένατη : Παίρνετε το πρωινό στο ξενοδοχείο σας και απολαμβάνετε την εξαιρετική περιήγηση με λεωφορείο στη Φιλέρημο και στην Κοιλάδα των πεταλούδων. Μετά την περιήγηση επιστρέφετε στο ξενοδοχείο σας. Το απόγευμα έχετε το δείπνο στο ξενοδοχείο σας και μετά τη διανυκτέρευση.

Ημέρα δέκατη : Μετά το πρωινό θα κάνετε check out και θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για να πάρετε την πτήση σας για Αθήνα και μετά συνδέεστε με την πτήση της επιστροφής στη χώρα σας.

Περιλαμβάνει


Ταξιδιωτικές υπηρεσίες

  • 3 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα σε 4* ή 5* ξενοδοχείο με πρωινό
  • 6 διανυκτερεύσεις στη Ρόδο με πλήρη διατροφή

Ιδιωτικές μετακινήσεις με αυτοκίνητο : από το αεροδρόμιο της Αθήνας στο ξενοδοχείο και από το ξενοδοχείο στο διαγνωστικό κέντρο του Βιότυπου και πίσω στο ξενοδοχείο, από το ξενοδοχείο στη Μαρίνα Φλοίσβου για την κρουαζιέρα της μίας ημέρας και πίσω στο ξενοδοχείο, από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Αθήνας και από το αεροδρόμιο της Ρόδου πίσω στο ξενοδοχείο, κρουαζιέρα μονοήμερη σε 3 νησιά (Ύδρα, Αίγινα και Πόρος) με μεταφορές και μεσημεριανό γεύμα στο πλοίο.

Ιατρικές υπηρεσίες

Ιατρικά tests

  • Γενικό check up για το ζευγάρι
  • Γυναικολογικό check up για τη γυναίκα
  • Check up για τον προστάτη για τον άντρα
  • Φόροι

Δεν περιλαμβάνει


  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Αεροπορικές μεταφορές στη Ρόδο
  • Φόροι διαμονής