Πακέτο ειδικά για στελέχη επιχειρήσεων στην Αθήνα ,τη Μύκονο και τη Σαντορίνη

Τιμή από
2560
Κατηγορία: Πακέτο ειδικά για στελέχη επιχειρήσεων

Βιότυπος A.E.

  • Λεωφ. Περικλέους 39, Αθήνα 155 61, Ελλάδα

Περιγραφή


Ημέρα πρώτη : Κατά την άφιξή σας στην Αθήνα θα συναντηθείτε με τον αγγλόφωνο βοηθό μας και θα μεταφερθείτε με πολυτελές αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο. Μπορείτε να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας όπως θέλετε και να διανυκτερεύσετε στην Αθήνα. (Προαιρετικά μπορούμε να κανονίσουμε για σας δείπνο στην Πλάκα, την παλιά πόλη της Αθήνας).

Ημέρα δεύτερη : Ιδιωτική περιήγηση στην Αθήνα με πολυτελές ιδιωτικό αυτοκίνητο

Μετά το πρωινό θα βρεθείτε στο λόμπι του ξενοδοχείου με τον αγγλόφωνο ξεναγό σας για την περιήγησή σας στα αξιοθέατα της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας θα περάσετε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για να δείτε την αλλαγή των φρουρών. Θα περάσετε από την Εθνική Βιβλιοθήκη επίσης. Ενώ κατευθύνεστε προς την οδό του Ηρώδου Αττικού θα δείτε το Προεδρικό Μέγαρο και τους Εύζωνες στις παραδοσιακές τους στολές. Στον δρόμο σας προς την Ακρόπολη θα δείτε την αψίδα του Αδριανού, το Ναό του Ολυμπίου Διός και το Παναθηναϊκό Στάδιο όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες το 1896. Θα υπάρξει μία σύντομη στάση εκεί και στη συνέχεια θα περπατήσετε με τον ξεναγό σας μέσα από τον Εθνικό Κήπο, από το Μέγαρο Συνεδρίων του Ζαππείου, τον Ναό του Δία και την αψίδα του Αδριανού. Από εκεί θα κατευθυνθείτε προς την Ακρόπολη, στον όμορφο πεζόδρομο που ονομάζεται Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Μετά το πρώτο μέρος της περιοδείας που τελειώνει στην Ακρόπολη μπορείτε να βγάλετε περισσότερες φωτογραφίες πριν μπείτε στο μουσείο της Ακρόπολης για την ξενάγησή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να πάρετε ένα σνακ ή ένα ποτό πριν ξεκινήσει η ξενάγησή σας στο Μουσείο της Ακρόπολης. Η ξενάγησή σας θα ξεκινήσει από το Μουσείο της Ακρόπολης και ίσως έχετε ελεύθερο χρόνο για να περπατήσετε στους δρόμους της παλιάς πόλης της Πλάκας. Επιστρέφετε στο ξενοδοχείο σας για ξεκούραση και διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Ημέρα τρίτη : Παραλείπετε το πρωινό πριν τα test σας, συναντηθείτε νωρίς το πρωί με τον συνοδό σας και μεταφερθείτε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο διαγνωστικό κέντρο του Βιότυπου για τις εξετάσεις σας. Στη συνέχεια, μεταφέρεστε στο αεροδρόμιο της Αθήνας για να πάρετε την εσωτερική πτήση σας για Μύκονο. Κατά την άφιξή σας στη Μύκονο θα συναντηθείτε με τον συνοδό μας και θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας. Εκεί θα έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Το βράδυ θα απολαύσετε τη νυχτερινή ζωή της Χώρας, το κέντρο αυτού του κοσμοπολίτικου νησιού και θα έχετε διανυκτέρευση στη Μύκονο.

Ημέρα τέταρτη: Μετά το πρωινό θα σας παραλάβουν από το ξενοδοχείο σας και θα έχετε ελεύθερο χρόνο να ανακαλύψετε τις όμορφες παραλίες του νησιού με το να συμμετάσχετε στην παράκτια βόλτα (που είναι ημι ιδιωτική) . Μετά την περιήγηση επιστρέφετε στο ξενοδοχείο σας και έχετε διανυκτέρευση.

Ημέρα πέμπτη : Παίρνετε πρωινό και έχετε χρόνο στην διάθεσή σας για να απολαύσετε το μπάνιο σας στις καλά οργανωμένες παραλίες του νησιού. Μεταφέρεστε στο ξενοδοχείο σας και έχετε διανυκτέρευση στη Μύκονο.

Ημέρα έκτη : Παίρνετε πρωινό, κάνετε check out από το ξενοδοχείο σας και μεταφέρεστε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου για να πάρετε την εσωτερική πτήση σας για Σαντορίνη. Κατά την άφιξή σας στη Σαντορίνη θα συναντηθείτε με τον τοπικό βοηθό μας και θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Το βράδυ θα απολαύσετε τη μοναδική θέα της Καλντέρα τη θέα στα Φηρά, τη νυχτερινή της ζωή και στη συνέχεια διανυκτέρευση.

Ημέρα έβδομη : Παίρνετε το πρωινό σας και ξεκινάτε με την πρωινή ή βραδινή εκδρομή σας με το catamaran (ημι ιδιωτική) που έχει διάρκεια περίπου 4 ώρες

Ξεκινά από το λιμάνι στο Αμμούδι περίπου στις 11:00. Κάνει περιήγηση γύρω από την Καλντέρα.

Πρώτη στάση γίνεται στο νησί της Θηρασιάς για φωτογραφίες

Στη συνέχεια γύρω από το Ασπρονήσι, τον Αρχαίο Φάρο, το Ακρωτήρι και το Indian Rock.

Η δεύτερη στάση γίνεται στην Κόκκινη Παραλία για κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Η τρίτη στάση γίνεται στη λευκή παραλία για κολύμπι.

Η περιήγηση τελειώνει στο λιμάνι στο Αμμούδι.

Μετά την περιήγηση επιστρέφετε στο ξενοδοχείο σας για διανυκτέρευση.

Ημέρα όγδοη : Παίρνετε το πρωινό σας και στο τέλος δεν πρέπει να ξεχάσετε να παραλείψετε να δοκιμάσετε τα τοπικά κρασιά κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής σας στη Σαντορίνη (είτε το πρωί είτε το απόγευμα). Δοκιμάστε τα βραβευμένα κρασιά του ηφαιστείου της Σαντορίνης καθώς μετακινείστε ανάμεσα στα πιο διακεκριμένα οινοποιεία του νησιού σε μία περιήγηση στην εξοχή της Σαντορίνης.

Πρόγραμμα:

Πρωινή ξενάγηση στις 10:00 εως τις 14:30 / Απογευματινή ξενάγηση από τις 16:30 εως τις 21:00. Διάρκεια 4,5 ώρες .

Η ομάδα σας θα ομαδοποιηθεί με άλλους σ'ένα πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο (που μπορεί να χωρέσει εως 10 άτομα) . Μετά την περιήγηση επιστρέφετε στο ξενοδοχείο σας και έχετε τη διανυκτέρευση.

Ημέρα ένατη : Παίρνετε το πρωινό σας, κάνετε check out από το ξενοδοχείο και μεταφέρεστε στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης για να πάρετε την εσωτερική σας πτήση για Αθήνα και στη συνέχεια να συνδεθείτε με την πτήση στη χώρα σας.



Περιλαμβάνει


  • 2 διανυκτερεύσεις στη Αθήνα σε 4* ή 5* ξενοδοχείο με πρωινό
  • 3 διανυκτερεύσεις στη Μύκονο σε 4* ή 5* ξενοδοχείο με πρωινό
  • 3 διανυκτερεύσεις στη Σαντορίνη σε 4* ή 5* ξενοδοχείο με πρωινό

Ιδιωτικές μεταφορές με αυτοκίνητο σε όλους τους προορισμούς: από το αεροδρόμιο της Αθήνας στο ξενοδοχείο, από το ξενοδοχείο στο διαγνωστικό κέντρο και πίσω στο ξενοδοχείο, από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Αθήνας, στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από το αεροδρόμιο της Μυκόνου στο ξενοδοχείο και από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, και από το αεροδρόμιο της Μυκόνου στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης-στο ξενοδοχείο και στο αεροδρόμιο.

Εκδρομές : αξιοθέατα της Αθήνας, περιήγηση σε παράκτιες περιοχές της Μυκόνου, περιήγηση με καταμαράν στη Σαντορίνη με μεταφορές, επίσκεψη στο οινοποιείο της Σαντορίνης με ιδιωτικό αυτοκίνητο

Ιατρικά tests

Ιατρικά tests : check ups για στελέχη επιχειρήσεων

Δεν περιλαμβάνει


  • Προαιρετικές περιηγήσεις (εάν αναφέρονται)
  • Αεροπορικές ή ακτοπλοϊκές μεταφορές προς το νησί
  • Φόροι διαμονής