Σωτήριος Μίνως Κουβελάς

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Μετά τις βασικές Οδοντιατρικές μου σπουδές, εργάστηκα ως Οδοντίατρος στο Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών.

Κατόπιν, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας το 2006, εργάστηκα ως Υγειονομικός Οδοντίατρος στην Πολεμική Αεροπορία. Το 2009 εισήχθηκα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Βιολογίας στόματος στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Εργάζομαι στην EURODENTICA από το 2007 με κύριο φάσμα εργασιών στην ρομποτική Οδοντιατρική (CAD/CAM). Από την περίοδο 2011-2013, εργάστηκα σε Ιδιωτικό Οδοντιατρείο στην Κέρκυρα. Από το 2013, εργάζομαι αποκλειστικά στην EURODENTICAA.E.


Ρομποτική Οδοντιατρική


Μονάδες υγείας


EuroDentica Μονάδα Υγείας
  • Πατησίων 150, Αθήνα 112 57, Ελλάδα
Η EuroDentica,  πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια  στην αντιμετώπιση οδοντιατρικών προβλημάτων στην Ελλάδα.  Ιδιαίτερη έμφαση δίδει στην οδοντιατρική εξειδίκευση καθώς και στην απαιτητική θεραπεία ατόμων με αναπηρίες. Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας με την στελέχωση εξειδικευμένων οδοντιάτρων ολοκληρώνεται με την χρήση σύγχρονου εξοπλισμού.  Έχει την δυνατότητα να παρέχει πλήρη οδοντιατρική ιατρική περίθαλψη σε 7.000 ασθενείς ετησίως, 12 μήνες το χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, με 8 διαφορετικές οδοντιατρικές ειδικότητες, οι οποίες καλύπτουν τα οδοντιατρικά προβλήματα, παιδιών και ενηλίκων, αλλά και ατόμων με αναπηρία.