Γεώργιος Κουμαντάκης

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος - Χειρουργός Μαστού

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος - Χειρουργός Μαστού Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν. Κρήτης Πανεπιστημιακός Υπότροφος Β’ Μαιευτική - Γυναικολο- γική Κλινική Παν. Αθηνών, Νοσοκομείο “Αρεταίειον”. Εξειδικευθείς στη χειρουργική μαστού στο Istituto Europeo di Oncologia, Milan, Italy.


Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν. Κρήτης Πανεπιστημιακός Υπότροφος Β’ Μαιευτική - Γυναικολο- γική Κλινική Παν. Αθηνών, Νοσοκομείο “Αρεταίειον”. Εξειδικευθείς στη χειρουργική μαστού στο Istituto Europeo di Oncologia, Milan, Italy.


Μονάδες υγείας


Γένεσις Αθηνών
  • Παπανικολή 14, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα
Η ιδιωτική Μικτή Χειρουργική Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ», η οποία λειτουργεί μόλις από τα τέλη του 2004 και κατόρθωσε,ήδη, να επιφέρει τομές στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.Είναι μία Κλινική, εξοπλισμένη με τα πλέον υπερσύγχρονα μηχανήματα, επανδρωμένη με τους κορυφαίους επιστήμονες της χώρας μας και αναγνωρισμένη όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, αφού πραγματοποιεί επιστημονικές εργασίες, συνεργασίες και ερευνητικά πρωτόκολλα με Κλινικές της Ευρώπης και της Αυστραλίας.Πρόθεση της ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ είναι να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν στην Ελλάδα σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών στο χώρο της απόλυτης εξειδίκευσης, αλλά και στις χειρουργικές τεχνικές «μίας ημέρας» νοσηλείας - “one day clinic”.Διαθέτει Χειρουργικό Τμήμα, Γυναικολογικό τμήμα, καθώς και Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής. Με υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες καλυπτόμενες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζεται η πλήρης ασφάλεια κατά την παροχή ιατρικών υπηρεσιών.Σκοπός είναι να βοηθηθεί όχι μόνο η γυναίκα, αλλά και ο άντρας και βέβαια τα ζευγάρια εκείνα που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υπογονιμότητας. Διαθέτοντας την πλέον αναγνωρισμένη στη χώρα μας μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με εργαστήριο εμβρυολογίας-γονιμοποίησης, η ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ σημειώνει τα καλύτερα αποτελέσματα ανά επιχειρούμενη προσπάθεια, πιστοποιημένη με ISO 9001:2008.Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στη μονάδα αυτή προσέρχονται άτομα και ζευγάρια από όλον τον κόσμο.Η υπογονιμότητα δεν πρέπει πλέον να αντιμετωπίζεται ως «ταμπού», αλλά δυναμικά, με την κατάλληλη αγωγή, ευπροσάρμοστα και με εξατομικευμένα κριτήρια.