Vita Κοσμετική Κλινική

Greece, Αθήνα

Σχετικά με το νοσοκομείο


Η Vita Κοσμετική κλινική και πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο  στην Αθήνα. Παρέχοντας στους ασθενείς του, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα όπως πλήρη ενημέρωση του/της  ενδιαφερόμενης από τον ίδιο και την ομάδα του πριν την επέμβαση,  ασφάλειας αφού όλα πραγματοποιούνται με άψογο συντονισμό,    ευχάριστη παραμονή σε μοντέρνα κλινική για όσες ώρες χρειαστεί, πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο πριν την επέμβαση ώστε να πραγματοποιηθεί με πλήρη ασφάλεια, αλλά και άψογη  μετεγχειρητική παρακολούθηση για όσο χρονικό διάστημα  κρίνεται απαραίτητο.

Το ιδιαίτερα καλό κλίμα της Ελλάδας όλο τον χρόνο, ευνοεί και έτσι μπορεί να συνδυάσει άριστα τις διακοπές με τον αισθητικό καλλωπισμό. Οι ιατρικές υπηρεσίες είναι αρκετά υψηλές σε ποιότητα και έτσι η  ενδιαφερόμενη μπορεί να  γευτεί όλες  τις ομορφιές  και την  ζεστασιά της χώρας, ενώ παράλληλα να αδράξει την ευκαιρία να προβεί σε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση επιθυμεί με άριστα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Όλη η διαδικασία για την ενδιαφερόμενη/ο από την αρχή έως και το τέλος  είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και υπέροχη διαδικασία, την οποία θα θυμάται πάντα ευχάριστα αφού όλες οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται  με ασφάλεια, ανώδυνα και με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το μήνυμα της Κλινικής

Η ειλικρινής προσέγγιση είναι αυτή που πάντα κερδίζει. Οι άνθρωποι που έρχονται  σε εμένα  περιμένουν μια ευθεία αντιμετώπιση, μια ανοιχτή συζήτηση, αλλά και την καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα το οποίο τους ενδιαφέρει. Και αυτό λαμβάνουν από εμένα αλλά και από την ομάδα μου. Είναι σίγουρο ότι μία μικρή επέμβαση από την ασφαλή  πλαστική χειρουργική θα τους κάνει να αισθανθούν ευτυχισμένοι. Και έτσι γίνεται. Μπαίνουν στην  κλινική μου  κατηφείς και προβληματισμένοι και βγαίνουν ευθυτενείς, πιο περήφανοι και γεμάτοι αισιοδοξία για τη ζωή. Πράγματι, είναι πάρα  πολλά τα περιστατικά της επιστημονικής μου διαδρομής όπου οι άνθρωποι που με εμπιστεύθηκαν, βρήκαν αυτό που αναζητούσαν, κατά δική τους ομολογία.  Αυτό που στον καθένα μπορεί να προκαλεί δυσφορία, ενδέχεται να είναι μικρό ή μεγάλο, εκ γενετής ή επίκτητο, απλό ή πολύπλοκο εμένα αυτό με κάνει πιο δυνατό και μου δίνει την επιθυμία να συνεχίζω με το ίδιο κέφι αλλά και με την τόσων ετών εμπειρία μου να χαρίζω χαμόγελα και να πραγματοποιώ επιθυμίες.

Από τεχνικής απόψεως, συνειδητοποίησα νωρίς στη σταδιοδρομία μου ότι η πλαστική Χειρουργική μπορεί να χαρακτηριστεί ως η γλυπτική του 21ου αιώνα. Είναι η μορφή επιστήμης που αντικατοπτρίζεται στον κάθε έναν από εμάς με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με την προσωπικότητα και τις ανάγκες μας. Ο πλαστικός χειρουργός λειτουργεί ως επιστήμων «καλών  τεχνών» με βάση το «μέτρο» και τον «χρυσό κανόνα», διότι χαρίζει ομορφιά, λειτουργικότητα εκεί που λείπει, αποκατάσταση όπου αυτό είναι απαραίτητο, αρμονία όταν έχει διαταραχθεί και ευτυχία σε αυτούς που την επιζητούν. 

Άλλωστε η  Πλαστική Χειρουργική είναι η ευγενής ειδικότητα της Ιατρικής, η οποία διέπεται εκτός από κανόνες επιστημονικούς και από κανόνες καλλιτεχνικούς, έχει ανάγκη από καλλιτεχνικά πρότυπα. Έτσι ενέργησα και εγώ ακολούθησα  όλες τις παραπάνω βασικές αρχές και το κυριότερο το έκανα με συνέπεια, αφοσίωση και εντατική εργασία πολλές φορές και εις βάρος της ποιότητας της προσωπικής μου ζωής. Αλλά άξιζε τον κόπο.Δεν το μετανιώνω ποτέ. Και προϊόντος του χρόνου, οι γυναίκες και οι άνδρες  που σε κάποια στιγμή μου εμπιστεύτηκαν τη ζωή τους μου το ανταπέδωσαν μιλώντας με  τα καλύτερα  λόγια για την ταπεινή συμβολή μου στην μετέπειτα ευτυχία τους. Τους ευχαριστώ θερμά.

Η πλαστική χειρουργική σήμερα είναι μια υπόθεση της καθημερινής μας ζωής ενώ ειδικά  η πλαστική χειρουργική στην Ελλάδα (Αθήνα) είναι από τις πιο καταξιωμένες στον Κόσμο και  με βεβαιότητα η πιο καταξιωμένη του Ευρωπαϊκού νότου.

Τοποθεσία


Κοιλιοπλαστική

Η έντονη επιθυμία για μία αρμονική σιλουέτα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με κάθε εποχή και πολιτισμό.  Για να επιτευχθεί το ιδανικό σχήμα σώματος που όλοι επιθυμούμε, πολλές φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε συνδυαστικά, παραπάνω από μία μεθόδους πλαστικής χειρουργικής, όπως π.χ. κοιλιοπλαστική και λιποαναρρόφηση στη μέση. Συνδυασμός που  εφαρμόζεται συχνά σε άνδρες και γυναίκες που επιζητούν αρμονία σωματικών αναλογιών.  

Πλαστικής ΧειρουργικήςΤο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει

Ιδανικοί υποψήφιοι για τον συνδυασμό κοιλιοπλαστικής – λιποαναρρόφηση μέσης  είναι άτομα,  ανεξαρτήτου ηλικίας, που παρουσιάζουν «σωσίβιο» γύρω από τη μέση και ταυτόχρονα χαλάρωση και περίσσεια δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς.

Προηγείται σε κάθε περίπτωση εκτεταμένη συζήτηση για τις επιθυμίες της ενδιαφερομένης και τους περιορισμούς ανάλογα με την σωματική διάπλαση (σωματότυπο) ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι απολύτως αρμονικό. 

Ακολουθεί λεπτομερές ιστορικό, κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος (μαστογραφία, υπερηχογράφημα, αιμοτολογικές εξετάσεις, ακτινογραφία θώρακος, ΗΚΓ κ.τ.λ.) ώστε να διασφαλιστεί η καλή υγεία των ενδιαφερομένων.  Οι ανάγκες του/της κάθε ενδιαφερομένου/-ης είναι ξεχωριστές και το κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα με στόχο ένα άριστο και ασφαλές αποτέλεσμα. 

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2,5 ώρες, γίνεται με γενική αναισθησία και το χειρουργημένο άτομο παραμένει συνήθως στην κλινική μία νύχτα για παρακολούθηση. Η μετεγχειρητική πορεία είναι ομαλή και ανώδυνη. Ο πλαστικός χειρουργός όμως με βάση την εμπειρία του καθιστά αυτήν την επέμβαση ακίνδυνη και με πολύ ομαλή έκβαση κάνοντας τον ενδιαφερόμενο ευτυχισμένο με την νέα του εικόνα, πιο αισιόδοξο και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.