Άρθρα

Fertilland Pharma

Η Fertilland Pharma είναι μια φαρμακευτική εταιρία που έχει στόχο να παρέχει  στους ιατρούς και στους ασθενείς μια αξιόπιστη επιλογή μέσα από τα πιο αποτελεσματικά, καινοτόμα προϊόντα που φθάνουν στη διεθνή αγορά της γονιμότητας. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στα ζευγάρια την πληροφόρηση και την εκπαίδευση που χρειάζονται για να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. ​​​​​​​

Με σθεναρή δέσμευση σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στα ζητήματα της αναπαραγωγικής υγείας, σαφές επιστημονικό υπόβαθρο στην υγεία και βαθιά γνώση των θεμάτων ανθρώπινης γονιμότητας, ο Γιώργος Αναγνωστάκος ίδρυσε την Fertilland Pharma το 2014.  Διαθέτει πάθος, μεγάλη εμπειρία και δικτύωση  στην παγκόσμια αγορά γονιμότητας με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, έχοντας  περάσει από ανώτατες διοικητικές θέσεις σε πολυεθνικούς φαρμακευτικούς οργανισμούς. Διαθέτει διεξοδική τεχνογνωσία τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο ενώ είναι Σύμβουλος για την αναπαραγωγική υγεία και την έρευνα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) στην Γενεύη.                                                             

Ένας καθιερωμένος ηγέτης και στρατηγικός στοχαστής και με διακρίσεις στον κλάδο της Υγείας, είναι ο δημιουργός του GFA – Global Fertillity Academy (παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με την υπογονιμότητα)  έχοντας δημιουργήσει, αναπτύξει  και διαχειριστεί παγκόσμια στρατηγικά projects για τη γονιμότητα.

Η Fertilland Pharma συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει εμπορικά μεγάλους οίκους του εξωτερικού με έδρα την Ελβετία  την Αυστρία και την Ουγγαρία οι οποίοι διαθέτουν τεράστια εξειδίκευση, R&D και διάθεση θεραπειών και προϊόντων για την υγεία της γυναίκας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται σε 3 τομείς

  • Διάθεση στην ελληνική και κυπριακή αγορά των πλέον καινοτόμων φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής με κυκλοφορία στην παγκόσμια αγορά γονιμότητας.
  • Μέσω της Fertilland Consulting, έχει ιδρύσει ένα διεθνές δίκτυο πελατών ειδικών στην ανθρώπινη αναπαραγωγή (Global Customer Network) κυρίως με χώρες της Ε.Ε. (Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία) όπου μέσα  από τον ιατρικό τουρισμό, προσελκύει ζευγάρια για θεραπείες υπογονιμότητας, με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το νομικό καθεστώς και τις ανταγωνιστικές τιμές της Ελλάδας στις υπηρεσίες και στις τιμές των φαρμάκων.
  • Στηρίζει  σε συνεργασία με τη Gedeon Richter, τη διεθνή καμπάνια ενημέρωσης για τη διατήρηση της γονιμότητας ’’Η σωστή στιγμή’’ www.isostistigmi.gr , με σκοπό να έλθουν στην Ελλάδα ζευγάρια ή νεαρές γυναίκες για την επίλυση ζητημάτων σχετικά με τη γονιμότητά τους

Η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας περιλαμβάνει:

  • Την επίτευξη νέων συνεργασιών με μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού  στην ανάπτυξη και διάθεση  νέων τεχνολογιών  και φαρμάκων για την ολοκληρωμένη διαχείριση της υγείας της γυναίκας.
  • Να κάνει ευρύτερα γνωστές σε ευρωπαϊκό επίπεδο και όχι μόνο, τις υπηρεσίες υγείας που παρέχει η Ελλάδα σε θέματα γονιμότητας μέσω της Fertilland Consulting
  • Τη δημιουργία του Fertilland Fertility Academy, ένα project που στόχο έχει την Εκπαιδευτική υποστήριξη σε νέους επιστήμονες/γιατρούς στις νέες τεχνολογίες που αφορούν την ανθρώπινη αναπαραγωγή, μέσω προγραμμάτων ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών με μεγάλα διεθνή κέντρα IVF του εξωτερικού

Η εταιρία δίνει μεγάλη σημασία στον κοινωνικό της ρόλο. Στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας ανάπτυξης έχουμε θέσει τον άνθρωπο, το σύγχρονο ζευγάρι και το δικαίωμά τους στην τεκνοποίηση.

Η Fertilland Pharma θα στηρίζει πάντα κάθε τους προσπάθεια, ώστε μαζί να κάνουν πιο γόνιμο το μέλλον της Ελλάδας.