Μονάδες Υγείας

EuroDentica Μονάδα Υγείας
 • Πατησίων 150, Αθήνα 112 57, Ελλάδα
 • 21 0825 7060
Η EuroDentica,  πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια  στην αντιμετώπιση οδοντιατρικών προβλημάτων στην Ελλάδα.  Ιδιαίτερη έμφαση δίδει στην οδοντιατρική εξειδίκευση καθώς και στην απαιτητική θεραπεία ατόμων με αναπηρίες. Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας με την στελέχωση εξειδικευμένων οδοντιάτρων ολοκληρώνεται με την χρήση σύγχρονου εξοπλισμού.  Έχει την δυνατότητα να παρέχει πλήρη οδοντιατρική ιατρική περίθαλψη σε 7.000 ασθενείς ετησίως, 12 μήνες το χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, με 8 διαφορετικές οδοντιατρικές ειδικότητες, οι οποίες καλύπτουν τα οδοντιατρικά προβλήματα, παιδιών και ενηλίκων, αλλά και ατόμων με αναπηρία. 
Γένεσις Αθηνών
 • Παπανικολή 14, Χαλάνδρι 152 32, Ελλάδα
 • 21 0689 4326
Η ιδιωτική Μικτή Χειρουργική Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ», η οποία λειτουργεί μόλις από τα τέλη του 2004 και κατόρθωσε,ήδη, να επιφέρει τομές στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.Είναι μία Κλινική, εξοπλισμένη με τα πλέον υπερσύγχρονα μηχανήματα, επανδρωμένη με τους κορυφαίους επιστήμονες της χώρας μας και αναγνωρισμένη όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, αφού πραγματοποιεί επιστημονικές εργασίες, συνεργασίες και ερευνητικά πρωτόκολλα με Κλινικές της Ευρώπης και της Αυστραλίας.Πρόθεση της ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ είναι να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν στην Ελλάδα σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών στο χώρο της απόλυτης εξειδίκευσης, αλλά και στις χειρουργικές τεχνικές «μίας ημέρας» νοσηλείας - “one day clinic”.Διαθέτει Χειρουργικό Τμήμα, Γυναικολογικό τμήμα, καθώς και Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής. Με υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες καλυπτόμενες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζεται η πλήρης ασφάλεια κατά την παροχή ιατρικών υπηρεσιών.Σκοπός είναι να βοηθηθεί όχι μόνο η γυναίκα, αλλά και ο άντρας και βέβαια τα ζευγάρια εκείνα που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υπογονιμότητας. Διαθέτοντας την πλέον αναγνωρισμένη στη χώρα μας μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με εργαστήριο εμβρυολογίας-γονιμοποίησης, η ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ σημειώνει τα καλύτερα αποτελέσματα ανά επιχειρούμενη προσπάθεια, πιστοποιημένη με ISO 9001:2008.Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στη μονάδα αυτή προσέρχονται άτομα και ζευγάρια από όλον τον κόσμο.Η υπογονιμότητα δεν πρέπει πλέον να αντιμετωπίζεται ως «ταμπού», αλλά δυναμικά, με την κατάλληλη αγωγή, ευπροσάρμοστα και με εξατομικευμένα κριτήρια.
Precision Autoimmune Health Clinics
 • Κουμπάρη 5, Αθήνα 106 74, Ελλάδα
 • 21 0361 1054
Στις κλινικές μας εφαρμόζουμε την Ιατρική Ακριβείας (Precision Medicine) για την αντιμετώπιση των αυτοάνοσων και χρόνιων νοσημάτων.Η Precision Medicine (Ιατρική Ακριβείας) είναι η σύγχρονη προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη τη μοναδικότητα του τρόπου ζωής, τη διατροφή, τα γονίδια, τη μικροβιακή σύνθεση και το περιβάλλον των ανθρώπων. Τα εργαλεία της Ιατρικής Ακριβείας ενσωματώνουν δεδομένα, από τις μεταβολομικές αναλύσεις (μέτρηση χημικών αντιδράσεων στον ανθρώπινο οργανισμό), το μικροβίωμα, τα γονίδια, τον τρόπο ζωής, τη διατροφή και την παθολογία του ατόμου, για την στοχευμένη διαχείριση της υγείας του. Παρέχει ακριβή δεδομένα για την αντιμετώπιση και πρόληψη αυτοάνοσων ασθενειών όπως ο ερυθηματώδης λύκος, η ρευματοειδή αρθρίτιδα, η ψωρίαση, η νόσος Hashimoto, η νόσος του Crohn κι άλλες αυτοάνοσες ασθένειες. 
IQ-Intensive Quality Dermatology & Cosmetic Surgery
 • Λεωφ. Κηφισίας 71, Μαρούσι 151 24, Ελλάδα
 • 21 0610 0900
Οι Κλινικές IQ-Intensive Quality Dermatology & Cosmetic Surgery προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς της Κλινικής Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας, της Κοσμητικής Ιατρικής και της Κοσμητικής Χειρουργικής, κατάλληλα προσαρμοσμένες στις ανάγκες και προσδοκίες του κάθε ασθενή.Είναι εξοπλισμένες με προηγμένης τεχνολογίας Lasers και ενεργειακές ιατρικές συσκευές που καλύπτουν όλες τις δερματολογικές εφαρμογές της Θεραπευτικής, Κοσμητικής Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας.Η επιστημονική ομάδα των Κλινικών απαρτίζεται από  ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και εξειδικευμένους κοσμητικούς δερματολόγους με πολυετή εμπειρία στις προηγμένης τεχνολογίας λέιζερ.
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
 • Διστόμου 5, Μαρούσι 151 25, Ελλάδα
 • 21 0619 8100
Ιδρύθηκε το 1983 στο Μαρούσι, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Παρουσίασε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, δημιούργησε νέα δεδομένα στον χώρο της υγείας και προσέφερε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τις οποίες μπορούμε να συναντήσουμε μόνο σε σύγχρονα νοσηλευτικά ιδρύματα της Δυτικής Ευρώπης και των Η.Π.Α.
ΟΜΜΑ: Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών
 • Κατεχάκη 74, Αθήνα 115 25, Ελλάδα
 • 21 0675 5850
Τι είναι το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο;Είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε απο μία ομάδα ατόμων γνωστών για τη προσφορά τους στην ελληνική οφθαλμολογία.Είναι η υλοποίηση ενός οράματος για μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη αντιμετώπιση του οφθαλμολογικού ασθενούς.
Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης
 • Ασκληπιού 10, Πυλαία Χορτιάτης 555 35, Ελλάδα
 • 231 040 0000
Τo Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης στεγάζεται σε ένα μοναδικής αισθητικής λειτουργικό κτίριο. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο για την καλύτερη δυνατή φροντίδα και ασφάλεια των ασθενών που φιλοξενεί.Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα νοσοκομεία της Ευρώπης. Αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στον τριτογενή τομέα που έχει πραγματοποιηθεί κατά την τελευταία 30ετία στη Βόρεια Ελλάδα. 
Δρ. Ιωάννης Λύρας - Πλαστική Χειρουργική
 • Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 57, Αθήνα 115 21, Ελλάδα
 • 21 0721 9660
Ο Δρ Ιωάννης Λύρας  είναι  διευθυντής της κλινικής της πλαστικής χειρουργικής σε σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο  στην Αθήνα. Παρέχοντας στους ασθενείς του, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα όπως πλήρη ενημέρωση του/της  ενδιαφερόμενης από τον ίδιο και την ομάδα του πριν την επέμβαση,  ασφάλειας αφού όλα πραγματοποιούνται με άψογο συντονισμό,    ευχάριστη παραμονή σε μοντέρνα κλινική για όσες ώρες χρειαστεί, πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο πριν την επέμβαση ώστε  να πραγματοποιηθεί με πλήρη ασφάλεια, αλλά και άψογη  μετεγχειρητική παρακολούθηση για όσο χρονικό διάστημα  κρίνεται απαραίτητο.Το ιδιαίτερα καλό κλίμα της Ελλάδας όλο τον χρόνο, ευνοεί και έτσι μπορεί να συνδυάσει άριστα τις διακοπές με τον αισθητικό καλλωπισμό. Οι ιατρικές υπηρεσίες είναι αρκετά υψηλές σε ποιότητα και έτσι η  ενδιαφερόμενη μπορεί να  γευτεί όλες  τις ομορφιές  και την  ζεστασιά της χώρας, ενώ παράλληλα να αδράξει την ευκαιρία να προβεί σε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση επιθυμεί με άριστα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.Όλη η διαδικασία για την ενδιαφερόμενη/ο από την αρχή έως και το τέλος  είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και υπέροχη διαδικασία, την οποία θα θυμάται πάντα ευχάριστα αφού όλες οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται  με ασφάλεια, ανώδυνα και με εκπληκτικά αποτελέσματα. Ο Δρ Ιωάννης Λύρας  με την πολυετή εμπειρία  του στο χώρο μαζί με την ιατρική ομάδα του φροντίζει καθημερινά για αυτό.
Βιότυπος A.E.
 • Λεωφ. Περικλέους 39, Αθήνα 155 61, Ελλάδα
 • +30 2106095590
Ο Βιότυπος που ιδρύθηκε το 1992, είναι ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο με εξαιρετικές ιατρικές εγκαταστάσεις και ιατρικό προσωπικό υψηλής ειδίκευσης. Σ'αυτό το σύχρονο ιατρικό κέντρο οι ασθενείς μπορούν να κάνουν διάφορες ιατρικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των check ups και των διαγνωστικών εξετάσεων. Στον Βιότυπο, η μεθοδολογία και τα ιατρικά πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τη μεθοδολογία και τα ιατρικά πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου. Το ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο του Βιότυπου έχει πιστοποιηθεί σύμψωνα με το πρότυπο ISO 15189. Επιπλέον, υπάρχει έλεγχος ποιότητας από το Εθνικό Σύστημα Εξωτερικής Αξιολόγησης, την Ελληνική Εταιρεία Αιματολογίας και το BIOARD των ΗΠΑ (ΕQAS).