Λίστα δραστηριοτήτων

Μονοήμερη εκδρομή από την Αθήνα στους Δελφούς

Αναχωρώντας από την Αθήνα, θα ταξιδέψετε για να ανακαλύψετε τους Δελφούς της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Θεωρούμενος ως ο ομφαλός του κόσμου στην αρχαιότητα, οι Δελφοί είναι ο σημαντικότερος αρχαιολογικός χώρος έξω από την Αθήνα.

Τιμή από
85
Χώρα: Greece

Μονοήμερη εκδρομή στην Αργολίδα (Επίδαυρος και Μυκήνες)

Αυτή η ολοήμερη εκδρομή από την Αθήνα στην περιοχή της Αργολίδας θα σας οδηγήσει σε μερικές από τις σημαντικότερες τοποθεσίες της ελληνικής αρχαιότητας στα περίχωρα της πόλης. Θα κάνετε μία μικρή στάση στο κανάλι της Κορίνθου, ένα εντυπωσιακό κανάλι (μήκους 6,3 χλμ), που συνδέει τον κόλπο της Κορίνθου με το Αιγαίο Πέλαγος.

Τιμή από
105
Χώρα: Greece

Εκδρομή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα/Cape Σούνιο και στον Ναό του Ποσειδώνα

Κατά τη διάρκεια της υπέροχης διαδρομής κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας εως ότου φτάσετε στον διάσημο ναό του Ποσειδώνα, θα απολαύσετε υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο περνώντας από τα ωραιότερα προάστια της Αθήνας, όπως το Ολυμπιακό παράρτημα του Ελληνικού, τη Γλυφάδα, τη Βουλιαγμένη και τη Βάρκιζα. 

Τιμή από
225
Χώρα: Greece
Πόλη: Αθήνα

Μονοήμερη εκδρομή στο Λουτράκι και στις Αρχαίες Μυκήνες

Αναχωρείτε από την Αθήνα μέσω της Εθνικής Οδού για το σημαντικό κανάλι της Κορίνθου (μία σύντομη στάση).  Μετά το κανάλι της Κορίνθου εισέρχεστε στην περιοχή της Αργολίδας, τις χρυσές Μυκήνες του Ομήρου, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Τιμή από
345
Χώρα: Greece

Μονοήμερη στην Ακροκόρινθο,-στην Αρχαία Κόρινθο και Ταξίδι με σκάφος μέσω της Διώρυγας της Κορίνθου

Φεύγοντας από την Αθήνα θα οδηγηθείτε νοτιοδυτικά προς το κανάλι της Κορίνθου το οποίο ενώνει το Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος (σύντομη στάση για φωτογραφίες με την εκπληκτική θέα).

Τιμή από
349
Χώρα: Greece